Over ons

Voor ieder betekenisvol genietmoment!

Ook de kleinere dingen verdienen een genietmoment. Laat je in de watten leggen en geniet van deze Engelse traditie, in een modern jasje gestoken. Onze sfeervolle en knusse kapel is de perfecte locatie voor een High Tea, (High) Lunch, kopje koffie met gebak of een gezellige borrel! Wij zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Neem alvast een voorproefje en bekijk onze menukaart.

Bijzonder aan de Broederkapel, is ons unieke restaurantconcept. Dat is namelijk gebaseerd op de historie van het pand en de functie die het vroeger vervulde: als plek waar monniken samen leefden, werkten en baden. Nu komt deze sfeer van saamhorigheid terug in het feit dat wij al onze gerechten serveren op een etagère, in het servies van Clayre en Eef en het interieur waarbij gebruik is gemaakt van veel verschillende kleuren en hout.

Onze deuren staan voor je open van woensdag tot en met zondag van 10 uur tot 17 uur. 

Op de andere dagen en avonden kun je bij ons terecht voor een romantische bruiloft, een workshop met vriendinnen, een verjaardagsfeest of een zakelijke bijeenkomst. Kom je met een groep groter dan 6 personen? Bekijk dan ons aanbod leuke uitjes of laat je inspireren met mogelijkheden voor jouw feest.

Wij ontvangen je graag!
Weten waar je ons vindt? Klik dan hier


Gastvrouwen van de Broederkapel