Vrijgezellenfeest incl. High Tea & workshop theeservies decoreren!

Een vrijgezellenfeest organiseren? Verras de vrijgezel met een gezellige middag inclusief High Tea en een workshop. Wij nemen alle zorgen voor je uit handen en leggen jullie heerlijk in de watten en zorgen voor een compleet verzorgde en onvergetelijke dag!

Verras de aanstaande bruid met een creatief vrijgezellenfeest. Tijdens de workshop gaan jullie een theepot en indien gewenst, ook ander servies decoreren. De workshop wordt aangeboden in samenwerking met Braids And More By Marielle.

Let's teaparty!

Maak een prachtige theepot met kopjes en schotels geheel naar eigen smaak. De theepot en kopjes en schotels kunnen worden beschilderd of worden voorzien van een speciale opdruk van geprinte servetten, kantjes, strikjes, lintjes en meer! Tijdens het decoreren van het theeservies hebben jullie volop de tijd om bij te kletsen.

De theepot met kopjes en schotels met het schilderwerk is afwasbaar en kun je gebruiken om thuis thee in te serveren. Een extra leuk ontvangst van je bezoek! De theepot met de speciale opdruk is helaas niet afwasbaar. Maar dat is niet erg, want ook deze theepot verdient een mooie plaats op tafel of in de virtrinekast bij het andere servies!

Klik op de afbeelding rechts en laat je inspireren.

High Tea | High Lunch

Aansluitend op de workshop serveren wij een High Tea of High Lunch (naar keuze).


  • De High Tea bestaat uit; huisgemaakte sandwiches om je vingers bij af te likken, heerlijke quiche, taartjes, muffins, onbeperkt thee en natuurlijk ontbreekt de scone met clotted cream en huisgemaakte jam niet.
  • De High Lunch bestaat uit; een kopje soep van de dag, gevolgd door hartige hapjes, sandwiches en wraps, afgesloten met zoetigheden en onbeperkt thee. Dat is extra lang genieten!

Voorbeeld
10:30 uur Start workshop
12:30 uur High Tea of High Lunch naar keuze
14:30 uur Einde

Een Vrijgezellen High Tea Serviesparty boek je al vanaf 6 personen voor 45,- per persoon.
Graag opgeven of je dit arrangement wenst te combineren met een High Tea of High Lunch.

Boek hier de Vrijgezellen High Tea Serviesparty of vraag informatie aan