Maak een persoonlijke geboorteslinger voor de mama in spe!

De zwangerschapsperiode is een bijzondere en spannende tijd. Een periode waarin familie en vrienden erg belangrijk zijn en nog belangrijker.. een moment dat je wilt vieren!!
Verras de aanstaande moeder met een creatieve babyshower.

Elke toekomstige moeder wil graag iets bijzonders bij de geboorte van een kindje. Met dit arrangement gaan jullie onder het genot van een heerlijke High Tea of High Lunch een persoonlijk cadeau maken voor de aanstaande moeder. Het resultaat? Een geboorteslinger met persoonlijke boodschappen van vrienden en familie die je in huis of voor het raam kunt hangen, als aandenken aan deze onvergetelijke dag. Laat de baby maar komen!

Iedereen maakt een vlag voor aan de slinger, welke versierd wordt met mooie kleuren, printjes, strikjes, lintjes en foto's voor een persoonlijke touch. Natuurlijk is er ook ruimte voor een wens.

De workshop wordt aangeboden in samenwerking met Braids And More By Marielle

High Tea | High Lunch

  • De High Tea bestaat uit: huisgemaakte sandwiches om je vingers bij af te likken, heerlijke quiche, taartjes, muffins, onbeperkt thee en natuurlijk ontbreekt de scone met clotted cream en huisgemaakte jam niet.
  • De High Lunch bestaat uit: een kopje soep van de dag, gevolgd door hartige hapjes, sandwiches en wraps, afgesloten met zoetigheden en onbeperkt thee. Dat is extra lang genieten!

Een Babyshower met een workshop geboorteslinger maken boek je al vanaf 6 personen voor 45,- per persoon inclusief een High Tea of een High Lunch.
Graag opgeven of je dit arrangement wenst te combineren met een High Tea of een High Lunch.

Boek hier het Babyshower arrangement of vraag informatie aan.