Bundel jullie mooiste herinneringen voor de mama in spe!

Een onvergetelijke Babyshower

De zwangerschapsperiode is een bijzondere en spannende tijd. Een periode waarin familie en vrienden erg belangrijk zijn en nog belangrijker.. een moment dat je wilt vieren!! Bijvoorbeeld met een workshop Memorybook of een Wensdoosje maken. Deze workshops worden gecombineerd met een High Tea of een High Lunch.

De workshop wordt aangeboden in samenwerking met Braids And More By Marielle

Memorybook

Jullie gaan samen creatief aan de slag en maken een memorybook of een memorybox (ook leuk als theedoos!) Deze vullen jullie met mooie herinneringen en persoonlijke boodschappen. Natuurlijk wordt alles leuk versierd en opgemaakt met printjes, lintjes en foto’s. Aansluitend op de workshop vindt de High Tea of High Lunch plaats (naar keuze). Twee uur lang, kletsen jullie gezellig bij onder het genot van lekkernijen.

Wensdoosje

Onder het genot van de heerlijkheden van de Broederkapel maken jullie samen een wensdoosje gevuld met persoonlijke boodschappen. Het doosje wordt natuurlijk leuk versierd en opgemaakt met printjes, lintjes en foto’s en is te gebruiken als theedoos voor al jouw favoriete smaken thee. Een persoonlijk cadeau waar je nog lang plezier van hebt!

High Tea | High Lunch

  • De High Tea bestaat uit: huisgemaakte sandwiches om je vingers bij af te likken, heerlijke quiche, taartjes, muffins, onbeperkt thee en natuurlijk ontbreekt de scone met clotted cream en huisgemaakte jam niet.
  • De High Lunch bestaat uit: een kopje soep van de dag, gevolgd door hartige hapjes, sandwiches en wraps, afgesloten met zoetigheden en onbeperkt thee. Dat is extra lang genieten!
Het resultaat: een onvergetelijke dag en een persoonlijk cadeau voor de mama in spe. Laat de baby maar komen!

Een Babyshower workshop memorybook of wensdoosje maken boek je al vanaf 6 personen voor 45,- per persoon inclusief een High Tea of een High Lunch.
Graag opgeven of je dit arrangement wenst te combineren met een High Tea of een High Lunch.

Boek hier het Babyshower arrangement of vraag informatie aan.