Theeservies decoreren

De zwangerschapsperiode is een bijzondere en spannende tijd. Een periode waarin familie en vrienden erg belangrijk zijn en nog belangrijker.. een moment dat je wilt vieren!!

Een babyshower organiseren? Verras de aanstaande moeder met een creatieve babyshower. Tijdens de workshop gaan jullie een theepot, kopjes en schotels en indien gewenst ook ander servies decoreren. Wij nemen alle zorgen uit handen en leggen jullie heerlijk in de watten en zorgen voor een compleet verzorgde en onvergetelijke dag.

De workshop wordt aangeboden in samenwerking met Braids And More By Marielle.  

Let's teaparty!

Maak een prachtige theepot geheel naar eigen smaak. De theepot, kopjes en schotels kunnen worden beschilderd of worden voorzien van een speciale opdruk van geprinte servetten, kantjes, strikjes, lintjes en meer! Tijdens het decoreren van het theeservies hebben jullie volop de tijd om bij te kletsen.

De theepot, kopjes en schotels met het schilderwerk is afwasbaar en kun je gebruiken om thuis thee in te serveren. Een extra leuk ontvangst van je bezoek! De theepot met de speciale opdruk is helaas niet afwasbaar. Maar dat is niet erg, want ook deze theepot verdient een mooie plaats op tafel of in de virtrinekast bij het andere servies!

Klik op de afbeelding rechts en laat je inspireren

High Tea | High Lunch 

Aansluitend op de workshop serveren wij een High Tea of High Lunch (naar keuze).

  • De High Tea bestaat uit; huisgemaakte sandwiches om je vingers bij af te likken, heerlijke quiche, taartjes, muffins, onbeperkt thee en natuurlijk ontbreekt de scone met clotted cream en huisgemaakte jam niet.
  • De High Lunch bestaat uit; een kopje soep van de dag, gevolgd door hartige hapjes, sandwiches en wraps, afgesloten met zoetigheden en onbeperkt thee. Dat is extra lang genieten!

Voorbeeld programma:
10:30 uur start workshop
12:30 uur High Tea of High Lunch naar keuze
14:30 uur Einde

Een Babyshower met een workshop theeservies decoreren, boek je al vanaf 6 personen voor 45,- per persoon inclusief een High Tea of een High Lunch.
Graag opgeven of je dit arrangement wenst te combineren met een High Tea of een High Lunch.


Boek hier het theeservies decoreren arrangement of vraag informatie aan.