Feestelijke arrangementen bij de Broederkapel

Er valt veel te vieren in het leven!

Heb jij iets te vieren en ben je op zoek naar een stijlvolle, gezellige en unieke locatie? De historische en prachtig gerestaureerde Broederkapel in Veghel vormt het perfecte decor voor een bijzondere bijeenkomst, zoals een bruiloft, verjaardag, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, jubilieum, afscheidsfeest, receptie of babyshower. Deze momenten maken wij bijzonder bij de Broederkapel! We leggen jou en je gasten geheel in de watten en creëren samen een feest om nooit te vergeten. Wij verzorgen feesten voor gezelschappen van 10 tot 65 personen.

De Broederkapel biedt een ideale combinatie van een authentiek pand en moderne faciliteiten. De meer dan 30, alle uniek vormgegeven, glas-in-loodramen en het gewelfde plafond maken de kapel tot een schitterende ruimte. Het knusse balkonnetje geeft een mooi uitzicht op de binnenkant van de kapel en is daarom bij uitstek geschikt voor het nemen van de beste foto’s. Deze prachtige omgeving vullen wij aan met alle geneugten van de moderne tijd: heerlijk eten en drinken, een aangename temperatuur dankzij een eigentijds klimaatbeheersingssysteem en een ruime gratis parkeergelegenheid voor de deur. De kapel is daarnaast goed toegankelijk voor minder valide personen en beschikt over een invalidentoilet.

Arrangementen
In samenwerking met onze huiscateraar Hutten bieden wij een breed scala aan arrangementen voor een zeer aantrekkelijke prijs. Even geen inspiratie? Geen probleem: wij staan graag voor je klaar met suggesties en ideeën. Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een rondleiding en persoonlijk gesprek. Wij spreken graag je wensen met je door!

Laat je inspireren door ons aanbod Sharing DinerBabyshower | Vrijgezellenfeest | Kinderfeestjes | Leuke uitjes & workshops

Trouwen in de kapel
Je trouwdag wil je natuurlijk op een bijzondere locatie vieren. De Broederkapel heeft alles in huis om dat te realiseren. Wij nemen je graag alle zorgen uit handen: van het aansnijden van de bruidstaart tot de ontvangst van jullie diner, receptie of (kleinschalige) feestavond. Onze trouwspecialist stelt graag een arrangement op maat samen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Trakteer op een betekenisvol genietmoment
Verras hem of haar met een cadeauschoteltje en geef het ultieme geluksmoment cadeau.
Een heerlijke High Tea of High of High Wine, dat is genieten!

Direct reserveren of informatie aanvragen? Klik hier