High Tea: een feestje op een etagère, onbeperkt genieten!

Bij onze High's kun je oneindig genieten van potjes thee!

Er is niets zo leuk als een middag tijd doorbrengen met vrienden of familie en al helemaal voor een High Tea in de Broederkapel! De leukste manier om een verjaardag te vieren, bij te praten met vrienden of een ander betekenisvol moment te vieren. Alles wordt geserveerd op een etagère, want dat geeft gezelligheid. Neem gerust de tijd, wij rekenen op max. 2,5 uur.
Het feest kan beginnen!

*Bij onze ‘High‘s onbeperkt thee & regular koffie en onze ‘High’s’ zijn alleen per persoon te bestellen.

High Tea € 23.50

Bij onze heerlijke high tea serveren we huisgemaakte sandwiches, hartige hapjes, scones met clotted cream en jam, aanvullend met allerlei zoete verleidingen.
Uit te breiden met een soepje € 3,50


High Hartig € 24.50

Bij onze high hartig serververen we huisgemaakte sandwiches , hartige scone met clotted cream en jam, quiche en allerlei andere hartige lekkernijen. De High Hartig heeft meer hartige dan zoete hapjes.
Uit te breiden met een soepje € 3,50


Royal High Tea € 28.25

Voor een feestelijke touch, een heerlijk glaasje bubbels vooraf! Prosecco, Hugo of Mimosa (verse jus met bubbel). We starten met een soepje met broodstengel en dan volgt een High Tea.

Love High Tea € 28.25

We starten met een glaasje prosecco gevolgd met een High Tea, we sluiten af met een chocofodue!


High Choc € 15.25

Voor de echte chocoholics! Neem een duik in een verleidelijk chocoladebad!

 

Direct je tafel reserveren?

Reserveer via het online contactformulier voor een gezellige High Tea of één van onze variaties!

Heb je een allergie?

Heb jij een allergie of vragen over allergenen? Meld het ons! Onze samenwerkers verstrekken je graag meer informatie. Gelieve minimaal twee dagen van te voren te reserveren als je een allergie hebt, zodat wij hier tijdig rekening mee kunnen houden.