Vier de zomer: kanotocht incl. High Lunch of High Tea!

Een leuk dagje uit

Genieten van een heerlijke zonnige dag? Wij hebben een super leuk uitje voor jullie samengesteld. Perfect voor een dagje erop uit in het voorjaar! Ook erg leuk voor een vriendinnenuitje, familiedag, afdelingsuitje of vrijgezellendag.

Bij aankomst in de kapel kunnen jullie genieten van een heerlijke High Lunch of High Tea. Een gezellig moment samen om even bij te kletsen en jullie verwachtingen van vanmiddag door te spreken! Bij wie ga jij straks in de kano? En wat zullen jullie allemaal tegenkomen onderweg?

Een hele dag vol plezier

Als de buikjes zijn rondgegeten, gaan jullie te voet naar de kano-opstapplaats. De Kano ligt al op jullie te wachten in de Waterloop de Aa, klaar voor een avontuurlijke tocht! Heerlijk genietend van de voorjaarszon en kabbelend op het water, vaar je naar de Kilsdonksemolen voor een tussenstop. Aansluitend wordt er een rondleiding gegeven door de molen. Na de rondleiding worden jullie weer teruggebracht naar de Broederkapel.
De nog te nuttige drankjes, ed. onderweg en/of bij de molen zijn niet in onze prijs inbegrepen.

Voorbeeld tijdschema:
Aankomst Broederkapel voor High Lunch / High Tea 12.00 uur
High Lunch High tea 12.15 - 14.15 uur (duur 2 uur)
Opstap kanotocht
14.30 uur, varen 1 uur.
Bezoek aan Kilsdonksemolen, duur rondleiding 1 uur
Einde omstreeks 17.00 uur.


Prijs kano-arrangement incl. High Lunch: 37.50 per persoon, incl. High tea: 39,50 per persoon Maximaal drie volwassenen of twee volwassenen met twee kleine kinderen per kano.

Reserveer hier voor het kano-arrangement of bel 0413 - 769096.
Het arrangement kan geboekt worden vanaf 10 personen en in overleg met de kanoverhuurder.