Bakkersfeestje

Ons Bakkerfeestje is iets voor de echte topchefs! Een droom die uitkomt voor de kids die houden van bakken en versieren, want vandaag staan ze voor één dag in de keuken.

Bij koken horen natuurlijk een koksmuts en een schort! Deze mogen ze mooi versieren met glittertjes, stickers, kleurtjes en meer. Zo worden onze topchefs binnen no-time omgetoverd tot echte mini koks! Eenmaal klaar, gaan ze aan de slag met het bakken van koekjes en versieren van eierkoeken met slagroom, strooisels, chocolade en fruit. Deze mogen natuurlijk opgesmikkeld worden als ze klaar zijn. Mmm! 

Van al dat koken krijgen onze topchefs ongelofelijke trek! Daarom serveren wij een heerlijke Kinder High Tea, gepresenteerd vanuit een grote picknickmand. De Kinder High Tea bestaat uit; sandwiches, fruitspiesje en diverse zoete lekkernijen. De kinderen mogen hun eigen Apple Crumble maken die hoort bij de Kinder High Tea.

Na het smullen is het tijd voor spelletjes zoals pollepel lopen, raden wat je proeft en (soep)blik gooien! Wie zijn de allerbeste chefs onder onze topchefs? De kids strijden tegen elkaar voor Broederkapel sterren

De zelfgemaakte koekjes zijn eindelijk klaar en de kinderen mogen zelf bepalen voor wie deze lekkere bestelling is. Onze topchefs krijgen een echt koksdiploma en de zelfgebakken koekjes mee!

Programma: 

Ontvangst
Verkleedpartij 
Koekjes bakken en eierkoeken versieren
Lunchen
Wie is de chef?
Koekjes klaar
Uitreiking koksdiploma en zelfgebakken lekkers 

Het Bakkersfeestje boek je al voor 19,25 per persoon voor 8 of meer kinderen en voor 24,25 per persoon voor 6 tot 8 kinderen. Kinderfeestjes kunnen geboekt worden van woensdag t/m vrijdag. 

Boek hier het Bakkerfeestje of vraag informatie aan