Een High Tea feestje voor echte dames!

Is jouw dochtertje dol op verkleden en de chique dame spelen? Dan is dit themafeestje iets voor haar! Een High Tea voor echte dames, geheel in stijl!

De dames worden hartelijk ontvangen met kinderbubbels van ons ranja-buffet, geserveerd in chique champagne flutes. Net echt! Bij een echte High Tea hoort ook mooie kleding, dus tutten de meiden zich op met een kroon en een parelketting. Zo zijn de dames helemaal gekleed voor een chique theekrans!

Voor bij de High Tea moeten we ook zorgen voor lekkers. De kids mogen zelf eierkoeken versieren met slagroom, strooisels, chocolade en fruit en mogen deze bij de High Tea opeten. Mmm! Van al die creativiteit krijgen ze ongelofelijke trek! Daarom serveren wij een heerlijke Kinder High Tea, gepresenteerd op een etagère. De Kinder High Tea bestaat uit; sandwiches, fruitspiesje en diverse zoete lekkernijen. Is dat geen feest?

Na het smullen is het tijd voor een spelelement! Wie zijn de meest chique dames? De kinderen strijden tegen elkaar in teams voor Broederkapel Parels en spelen spellen waaronder de ballonendans en de hakkenrace. De verdiende Broederkapel Parels worden later verwerkt in vriendschapsarmbanden. Hoe leuk is dat?!
Gedurende de middag maken de meiden sieraden, van vriendschap-armbandjes tot parelsnoeren.

Aan het einde van deze onvergetelijke dag ontvangt iedereen een Chique Dame Diploma en mogen zij de zelfgemaakte sieraden meenemen.

Programma:
Ontvangst
Verkleedpartij
Eierkoeken versieren
High Tea
Bubbels & Parels
Vriendschapsarmbanden maken
Einde

Het Teatime feestje boek je al voor 19,25 per persoon voor 8 of meer kinderen en voor 24,25 per persoon voor 6 tot 8 kinderen. Kinderfeestjes kunnen geboekt worden van woensdag t/m vrijdag. 

Boek hier het Teatime feestje of vraag informatie aan