Zorgeloos vergaderen in creatieve sfeer!

Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons te vergaderen in een ongedwongen sfeer. Compleet verzorgd van begin tot eind. Even uit de dagelijkse sleur en behoefte aan een creatieve omgeving? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Een vergaderarrangement is al te boeken vanaf 10,50 per persoon en de Broederkapel is exclusief af te huren vanaf 150,- per dagdeel.

Vergaderarrangementen

Broederlijk vergaderen |10,50 per persoon (max. 4 uur)
Kort vergaderen in een creatieve omgeving en in ontspannen sfeer? Dit arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en water. Voor een korte, bondige en prettige vergadering!

Broederlijk Deluxe | 21,50 per persoon (max. 8 uur)
De tijd nemen voor een goede vergadering en in ontspannen sfeer tegelijkertijd genieten van een heerlijke lunch? Broederlijk Deluxe bestaat uit onbeperkt koffie, thee en water. Rijkelijk belegde broodjes en één flesje frisdrank p.p.

Broederlijk Royal |31,50 per persoon (max. 8 uur)
Een vergadering eens anders inrichten? Met het Broederlijk Royal arrangement, kun je geheel in ontspannen sfeer vergaderen in combinatie met een luxe High Lunch! Een goede lunch, creeërt een ontspanningsmoment en geeft een energieboost. Bovendien is het nooit verkeerd om jezelf en je team, of je speciale gasten eens extra in de watten te leggen. Het arrangement bestaat uit onbeperkt koffie, thee en water. High lunch, één flesje frisdrank en één glas bubbels p.p.

Bovenstaande prijzen zijn excl. zaalhuur. Op zoek naar een ruimte voor een hele dag?
De Broederkapel kan exclusief afgehuurd worden. Vergaderarrangementen kunnen geboekt worden buiten onze reguliere openingstijden.

Boek hier een vergaderarrangement of vraag informatie aan